روش جرم گیری و رسوب زدایی ماشین لباسشویی

روش جرم گیری و رسوب زدایی ماشین لباسشویی

 

ماشین لباسشویی یکی از وسایل ضروری و بسیار کاربردی منزل است. حتی تصور شستشوی دستی لباسها هم می تواند آزار دهنده باشد. بنابراین سلامت لباسشویی و عملکرد مطلوب آن در بالاترین حد کارکرد خود بسیار حائز اهمیت است. یکی از مشکلاتی که می تواند شما را با ماشین لباسشویی خود به دردسر بیاندازد، ایجاد رسوب و جرم در لباسشویی است. این مشکل معمولا در اثر گذشت زمان و پس از بارها شستشو و عدم مراقبت و نظافت دستگاه و نیز غفلت از جرم گیری کردن لباسشویی و رسوب زدایی لباسشویی روی می دهد.

به همین دلیل، در این مقاله از پاشاسرویس قصد داریم تا به طور کامل نحوه جرم گیری و رسوب زدایی ماشین لباسشویی را برای شما عزیزان شرح دهیم و نکات مهمی که باید در مراقبت از دستگاه خود برای جلوگیری از رسوب و جرم لباسشویی بلد باشید و رعایت کنید را بیان کنیم.

چرا جرم گیری و رسوب زدایی لباسشویی لازم است؟

جرم و یا رسوب ایجاد شده در داخل لباسشویی شما به مرور زمان و پس از بارها شستشو در داخل دیگ و یا درون لاستیک دور درب به وجود می آید. البته اگر هر دو ماه یکبار رسوب زدایی و جرم گیری ماشین لباسشویی را انجام دهید، این اتفاق روی نخواهد داد.

علاوه بر جرم و رسوب ایجاد شده در داخل لباسشویی شما، باکتری ها و قارچ ها نیز تولید می شوند. این امر می تواند به بروز بیماری های پوستی در افراد حساس، مشکلات بهداشتی و نیز بیماری کودکان و نوزادان بیانجامد. بنابراین از اهمیت ویژه ای برخوردار است. درنهایت رسوب و جرم ماشین لباسشویی شما بر کارکرد صحیح آن موثر بوده و افت عملکرد دستگاه را به دنبال دارد.

نشانه هایی که زمان جرم گیری و رسوب زدایی لباسشویی را اطلاع می دهند

باقی ماندن کثیفی و آلودگی های البسه شما در داخل لباسشویی، موجب تولید و تکثیر انواع باکتری و قارچ های بیماری زا در لباسشویی می گردد. به همین دلیل، در این مواقع بوی بدی از داخل لباسشویی به مشام خواهد رسید. علاوه بر آن، عملکرد و کارایی لباسشویی شما کاهش یافته و لباسهای کثیفی که در لباسشویی انداخته می شوند، همانند گذشته کاملا تمیز نخواهند شد و اصطلاحا چرک مرده می شوند. اینها برخی از نشانه هایی است که شما را از رسوب و جرم داخل لباسشویی آگاه ساخته و جرم گیری و رسوب زدایی ماشین لباسشویی را ضروری می سازند. اما توصیه می شود که اجازه ندهید کار به اینجا کشیده شده و عمل جرم گیری لباسشویی خود را هر دوماه یکبار و حتی هر ماه انجام دهید.

مراحل جرم گیری و رسوب زدایی ماشین لباسشویی با محلول خانگی

برای جرم گیری ماشین لباسشویی خود می توانید از دو راه اقدام نمایید. ابتدا روش اول که به کمک جوش شیرین، سرکه و آب داغ انجام می گیرد را توضیح می دهیم. این مواد به راحتی در دسترس شما بوده و در بسیاری از منازل پیدا می شوند.
ابتدا مقداری جوش شیرین و آب به اندازه یک پیمانه از هر کدام را درون دیگ خالی لباسشویی ریخته و سپس به اندازه دو پیمانه سرکه اضافه می کنیم. سپس با انتخاب برنامه معمول لباسشویی اجازه می دهیم تا سیکل شستشو اجرا شود. پس از پایان برنامه لباسشویی درب آن را باز کرده و به کمک یک اسفنج دیگ و دیواره های آن را تمیز می کنیم. همچنین با اسفنج لاستیک دور درب ماشین را نیز تمیز می کنیم تا باکتری ها وقارچ هایی که احتمالا در آنجا باقی مانده اند را از بین ببریم. با اینکار جرم گیری و رسوب زدایی داخل لباسشویی و لاستیک دور درب به خوبی انجام می شود.

می توانید برای نتایج بهتر و در صورت داشتن اطلاع از چگونگی باز کردن لاستیک درب لباسشویی از بدنه، آن را باز کرده و به خوبی بشویید و اجازه دهید تا خشک شود. اضافه بر آن می توانید محفظه جاپودری را نیز از لباسشویی جدا کرده و آن را نیز کاملا بشورید. می توانید برای اینکارها از دفترچه راهنمای لباسشویی خود کمک بگیرید.

 

جرم گیری و رسوب زدایی لباسشویی به کمک قرص و پودر جرم گیر

روش دیگری که می توان برای رسوب زدایی و جرم گیری ماشین لباسشویی استفاده شود، به کار بردن قرص جرم گیری لباسشویی و یا پودر جرم گیری لباسشویی است. این مواد را می توانید در بسیاری از فروشگاه ها تهیه کنید. استفاده از قرص جرم گیر سریعتر بوده و خاصیت ضد بو، ضد باکتریال و ضد قارچ نیز دارد و به همین دلیل بسیار کارآمد است. به خصوص برای برخی برندهای لباسشویی همچون ال جی و بوش که قرص و پودر مخصوص به خود نیز دارند.

به سادگی و با قرار دادن یک عدد قرص در داخل دیگ خالی لباسشویی و یا استفاده از میزان توصیه شده از پودر جرم گیر و سپس انتخاب یک برنامه شستشوی عادی با درجه آب حدود ۶۰ درجه، فرآیند رسوب زدایی و جرم گیری لباسشویی را آغاز کنید. درنهایت درب لباسشویی را باز گذاشته تا خشک شود و به کمک اسفنج به تمیز کردم لاستیک درب نیز بپردازید.

نکاتی برای جرم گیری و رسوب زدایی ماشین لباسشویی

  • پس از اتمام هر سیکل شستشو سریعا لباسها را از داخل لباسشویی خارج کنید و اجازه ندهید مدت زیادی آنجا باقی بمانند.
  • پس از اتمام شستشوی لباسها لازم است تا درب لباسشویی را باز بگذارید. اینکار موجب گردش جریان هوا و خشک شدن داخل دیگ لباسشویی و همچنین آب های گیر کرده در لابلای لاستیک درب می شود و از رشد باکتری و قارچ و نیز ایجاد بوی نامطبوی در داخل لباسشویی جلوگیری می کند.
  • بر اثر گذشت زمان و باقی ماندن ذرات پودر در داخل محفظه جاپودری، ظاهر این بخش تغییر کرده و بوی نامناسبی به مرور در آن به وجود می آید. لذا تمیز کردن مرتب محفظه جاپودری به کمک یک فرچه یا اسفنج می تواند بسیار کمک کننده باشد.

 

علت جمع شدن آب و عدم تخلیه آب در ماشین لباسشویی

علت جمع شدن آب و عدم تخلیه آب در ماشین لباسشویی

 

هستند افرادی که توانایی مالی برای خرید یک لباسشویی خوب را ندارند و یا با یک دستگاه معیوب و مشکل دار که با هزار دردسر و زحمت لباسها را نصفه و نیمه می شوید گیر افتاده اند. این افراد قدر یک ماشین لباسشویی سالم و رفاهی که برای زندگی ما فراهم می کند را به خوبی می دانند. پس اگر قصد هزینه گزاف برای خرید یک دستگاه جدید را ندارید، یا از خرابی دستگاه و دردسرهای نبود لباسشویی هراسانید، بهتر است در مراقبت و نگهداری از لباسشویی خود تجدید نظر نمایید. مراقبت از لباسشویی در چند مورد خلاصه می شود: رعایت برخی نکات برای استفاده و نگهداری صحیح از لباسشویی، سرویس دوره ای و به موقع برای حفظ عملکرد دستگاه و واگذاری سرویس و تعمیرات لباسشویی به متخصص باتجربه برند دستگاهتان. پاشاسرویس در تمام مراحل در کنار شماست تا از لذت داشتن و استفاده از لباسشویی خود نهایت استفاده را ببرید!

پاشاسرویس مرکز تخصصی تعمیرات لوازم خانگی، از جمله انواع لباسشویی قدیمی و جدید است که تنها به وسیله متخصصین مجرب و باتجربه، نصب، سرویس و تعمیرات لباسشویی شما را برعهده می گیرد. بیش از صدها متخصص انواع برندهای ایرانی و خارجی در چندین استان کشور در اختیار پاشاسرویس بوده و باتوجه به پراکندگی در تمامی نقاط، امکان ارائه خدمات در همان روز و یا فردای ثبت درخواست شما را فراهم آورده اند. علاوه بر ارائه خدمات در منزل و حذف دردسرهای حمل و نقل، تمامی خدمات انجام شده با ارائه گارانتی معتبر تا چند ماه پس از پایان تعمیرات همراه بوده و با اولویت تعمیر قطعات ارجینال دستگاه شما به منظور کاهش هزینه هایتان انجام می گیرند. همچنین، با بیمه نمودن لباسشویی تان هرگونه نگرانی را از شما سلب کرده و با تنها یک تماس تلفنی یا ارسال فرم آنلاین و یا از طریق اپلیکیشن پاشاسرویس، در خدمت شما خواهیم بود تا مابقی کار را تا تحویل دستگاه صحیح و سالم شما برعهده گیریم.

علت جمع شدن آب در ماشین لباسشویی

جدای از اینکه علت تخلیه نشدن آب از ماشین لباسشویی چیست، می‌توان به روش های زیر آب جمع شده در لباسشویی را تخلیه کرد، تا بتوان سر فرصت مشکل عدم تخلیه آب ماشین لباسشویی را برطرف نمود.

  1. در قسمت پایین دستگاه یک درپوش وجود دارد که درپوش یا فیلتر پمپ تخلیه لباسشویی نام دارد.
  2. بعد از باز کردن فیلتر پمپ تخلیه، یک اهرم پیچ مانند مشاهده می کنید. آن را به سمت چپ چرخانده تا باز شود (دقت کنید که با باز کردن این پیچ، تمام آب ماشین لباسشویی خارج می‌شود. بهتر است قبل از خارج شدن آب، فرش را جمع کرده یا فکری به حال آب خارج شده بکنید).
  3. بعد از تخلیه کامل آب، مراحل را از انتها تکرار کنید تا درپوش یا فیلتر پمپ تخلیه را مجددا ببندید.

Top of Form

ثبت درخواست تعمیرات و سرویس لباسشویی

در صورتی که برای برطرف کردن مشکل ماشین لباسشویی خود به متخصص باتجربه نیاز دارید اطلاعات خود را در فرم زیر وارد کنید تا بعد از تماس و هماهنگی با شما، نزدیکترین متخصص به محل مورد نظر شما اعزام شود.

Top of Form

Bottom of Form

علت تخلیه نشدن آب ماشین لباسشویی

دلایلی مختلفی برای جمع شدن آب در لباسشویی و تخلیه نشدن آن وجود دارد.

  1. رایج ترین دلیل تخلیه نشدن آب لباسشویی و جمع شدن آب در ماشین، خرابی پمپ تخلیه است.
  2. ممکن است در ابتدای شروع به کار لباسشویی و یا پیش از آنکه دکمه استارت و انتخاب برنامه را زده باشید، لباسشویی شروع به آبگیری نموده و این کار متوقف نشود. درواقع علت جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش و یا علت جمع شدن آب در انتهای سیکل شستشو، به خرابی شیر الکتریکی یا شیر برقی لباسشویی مربوط می شود. این شیر با دریافت فرمان از تایمر لباسشویی باز شده و آب از طریق شیلنگ ورودی آب وارد دستگاه می شود. لذا جمع شدن آب در دیگ لباسشویی، پس از فرآیند شستشو و یا در حالتی که دستگاه خاموش است، به خرابی این شیر و یا تایمر لباسشویی باز می گردد.
  3. دلیل دیگر جمع شدن آب در لباسشویی و تخلیه نشدن آن، گرفتگی و انسداد محل خروج آب است. گرفتگی و انسداد می تواند در شیلنگ تخلیه لباسشویی، لوله فاضلاب، فیلتر تخلیه دستگاه و… اتفاق بیوفتد.
  • ممکن است شیلنگ تخلیه آب ماشین لباسشویی در پشت ماشین، از لباسشویی جداشده و روی زمین افتاده باشد (دقت کنید که این شیلنگ باید حداقل تا نصف ارتفاع ماشین لباسشویی بالا باشد، تا بتواند آب را تخلیه کند).
  • طول شیلنگ تخلیه ماشین لباسشویی نباید بیشتر از ۷ یا ۸ متر باشد.
  • امکان تا خوردن یا پاره شدن شیلنگ تخلیه ماشین لباسشویی وجود دارد.
  • امکان مسدود شدن فیلتر تخلیه به وسیله لباس های کوچک (جوراب یا لباس زیر) وجود دارد.
  • امکان مسدود شدن لوله فاضلاب منزل وجود دارد.

چرا پمپ آب ماشین لباسشویی عمل تخلیه را انجام نمی‌دهد؟

پمپ تخلیه ماشین لباسشویی یکی از قطعات اصلی لباسشویی است که در صورت کار نکردن یا عدم کارکرد آن، کل سیستم ماشین لباسشویی مختل خواهد شد.

 

  1. پرز لباس یا یک شی‌ء می تواند باعث مسدود شدن پمپ گردد. شما با باز کردن درب پمپ مانند مراحل بالا، می‌توانید آن را تمیز کرده و مشکل را کاملاً رفع کنید.
  2. برد فرمان ماشین لباسشویی یا تایمر، فرمان تخلیه را صادر نمی‌کند. برای تعمیر آن نیاز است، حتماً با تعمیرگاه مجاز ماشین لباسشویی تماس بگیرید.
  3. خراب شدن یا شکستن پروانه های پمپ تخلیه.
  4. خراب شدن یا از کار افتادن کامل موتور پمپ تخلیه، که در این حالت باید پمپ تخلیه عوض شود. ولی به دلیل اینکه این کار، یک کار تخصصی بوده و برای تشخیص نوع پمپ و عوض کردن آن ابزار و تخصص کافی لازم است، حتماً برای انجام آن با تعمیرکار مجاز ماشین لباسشویی تماس بگیرید.

 

علت لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی

علت لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی

 

 

برای اکثر مردم این موضوع اتفاق افتاده است که ماشین لباسشویی هنگام کار، بخصوص مراحل آخر کار که با قدرت بیشتری برای خشک کردن لباس ها عمل می کند، دچار لرزش شود و به این طرف و آن طرف حرکت کند. لرزش و حرکت ماشین لباسشویی به اطراف در هنگام کار کردن ممکن است برای شما نگران کننده به نظر برسد، مخصوصاً وقتی که به خاطر این تکان خوردن ها سروصدای زیادی ایجاد شود؛ اما در خیلی از مواقع این لرزش به خاطر عدم استفاده درست از دستگاه و برخی مواقع هم به دلیل نقص فنی لباسشویی می‌باشد. به همین دلیل در این مقاله از پاشاسرویس قصد داریم درباره مواردی که باعث لرزش و حرکت ماشین لباسشویی می شود بیشتر توضیح دهیم.

موارد متفاوتی می توانند علت لرزش ماشین لباسشویی ال جی، سامسونگ، بوش، دوو یا سایر لباسشویی ها باشند. اما با وجود تفاوت برندها، اجزاء مسبب که دلیل اصلی لرزش لباسشویی هستند، مشابه می باشند. بنابراین مقاله حاضر، صرف نظر از برند لباسشویی که دارید، می تواند در حل مشکل لباسشویی تان کمک نماید.

تراز نبودن ماشین لباسشویی

 

قطعاً یکی از علت های لرزش و حرکت ماشین لباسشویی، تراز نبودن ماشین لباسشویی است. بسیاری از مراحل برنامه های شستشو می توانند باعث تکان خوردن و لرزش ماشین لباسشویی شوند، اما اگر لباسشویی شما تراز نباشد، این لرزش ها و تکان ها بیشتر خواهند شد.

تراز نبودن از رایج ترین دلایل لرزش لباسشویی است که خوشبختانه برطرف کردن آن کار چندان سختی نیست. برای تراز کردن ماشین لباسشویی می توانید با استفاده از ابزار تراز مهندسی این کار را انجام دهید. اگر ابزار تراز در اختیار ندارید می توانید برای تراز کردن ماشین لباسشویی، آن را بر روی یک تکه تخته سه لا نیز قرار دهید. به یاد داشته باشید که در صورتی که لباسشویی را به تازگی خریداری کرده اید، در هنگام نصب حتما پیچ ترنسفر را از پشت آن باز کنید. باز نکردن پیچ یا بست هایی که برای جلوگیری از حرکت نکردن لگن لباسشویی تعبیه شده اند، می تواند موجب لرزش شدید و حرکت ماشین لباسشویی شود.

تنظیم پایه های ماشین لباسشویی

 

ماشین های لباسشویی طوری طراحی شده اند که می توانند با توجه به سطح زمین تنظیم شوند. تنظیم پایه لباسشویی کار آسانی بوده و برای اکثر برندهای لباسشویی فرآیند مشابهی دارد. دو پایه جلو ماشین لباسشویی دارای مکانیزم ترازبندی همراه با یک قفل هستند تا پس از تنظیم آنها، مانع از حرکت پایه ها شود. هر پایه باید در ارتفاع مناسب تنظیم شود و سپس قفل آن فعال گردد.

دو پایه عقبی ممکن است مانند پایه های جلویی تنظیم شوند و یا اینکه خودشان تنظیم شوند. اگر خودشان تنظیم می شوند، لباسشویی را به سمت پایه های جلو خم کنید تا پایه های عقب جا به جا شوند، سپس لباسشویی را روی زمین بگذارید تا پایه ها به صورت خودکار تنظیم شوند.

البته دقت کنید که در بعضی از مواقع، ممکن است یک یا چندتا از پایه ها آسیب دیده و یا شکسته شده باشند؛ یا ممکن است پایه ها سرپوش پلاستیکی نداشته باشند، در این مواقع بهتر است پایه های جدید و مناسب را تهیه نموده و نسبت به تعویض پایه ها اقدام نمایید. بعلاوه می توانید از پد ضد لرزش ماشین لباسشویی در زیر دستگاه استفاده کنید. پدهای ضد لرزش لباسشویی را می توانید از فروشگاه ها و ابزارآلات تهیه فرمایید.

بار لباسشویی نامتعادل است

 

اگر بار لباسشویی شما نامتعادل باشد، باید درب لباسشویی را باز کنید و لباس ها را به صورت یکنواخت و متعادل بچینید. حتی ممکن است چندین بار مجبور شوید این کار را انجام دهید تا بار لباسشویی شما متعادل شود.

اگر بیش از حد ظرفیت ماشین لباسشویی، در آن لباس بریزید، وزن زیاد می تواند باعث برهم خوردن تعادل لباسشویی شود. به عنوان یک قاعده کلی در نظر داشته باشید که باید مقداری کمتر از ظرفیت ماشین لباسشویی در آن لباس قرار دهید تا لباس ها بتواند آزادانه حرکت کنند.

معمولاً میزان ظرفیت ماشین لباسشویی، بیان کننده مقدار لباسی است که به صورت خشک (لباسی که هنوز خیس نشده باشد) می توانید در هر چرخه شستشو در لباسشویی قرار دهید. ظرفیت لباسشویی بر حسب کیلوگرم بر روی آن درج شده است. در غیر این صورت می توانید به دفترچه راهنمای لباسشویی خود مراجعه کنید تا از میزان ظرفیت دستگاه مطلع شوید.

کمک فنر

 

همه ماشین های لباسشویی درب از جلو برای کاهش حرکت دیگ لباسشویی هنگام چرخش، دارای کمک فنر هستند. کمک فنرها به فریم پایه و بیرون دیگ متصل شده اند و برای دسترسی به آن ها باید پنل عقبی یا جلویی را بردارید. هنگامی که کمک فنرها ضعیف شده یا آسیب ببینند، بارهای نامتعادل باعث می شود ماشین لباسشویی به حرکت دربیاید و یا اینکه دچار لرزش شود و اغلب در طول فرایند شستشو صدای بلندی ایجاد می شود. اگر این مشکلات برطرف نشوند، می توانند منجر به آسیب دیدن سایر اجزا ماشین لباسشویی نیز شود.

در چنین مواقعی باید کمک فنرها برای وجود هر گونه علائم شکستگی، نشتی و یا ضعیف شدن قدرت عمل توسط تکنسین متخصص تعمیر ماشین لباسشویی بررسی شوند و در صورت نیاز تعمیر و یا تعویض شوند.

 

فنرهای دیگ

فنرهای دیگ در ماشین لباسشویی به منظور معلق نگه داشتن دیگ در اتاقک لباسشویی و یا ثابت نگه داشتن دیگ به پایه ماشین لباسشویی استفاده می شود. همچنین این فنرها هنگامی که ماشین می چرخد، لرزش ها و ارتعاشات سبد شستشو را جذب می کنند.

گاهی اوقات این فنرها آسیب دیده، کش می آیند و یا از هم جد می شوند و باعث ایجاد لرزش و سروصدای زیاد ماشین لباسشویی می شوند؛ بنابراین بهتر است ماشین لباسشویی شما توسط کارشناس فنی مورد بازدید قرار بگیرد و فنرهای تعلیق آن به دقت بررسی شود تا اگر معیوب شده اند، توسط تکنسین متخصص تعویض شوند.

 

تسمه کاهش حرکت دیگ

برخی از ماشین لباسشویی های درب از بالا از تسمه کاهش حرکت دیگ برای زیرسازی دیگ در زمان چرخش استفاده می کنند. چهار تسمه به بالای دیگ و هر گوشه اتاقک لباسشویی متصل شده است. این تسمه ها لاستیکی هستند و ممکن است در همان استفاده عادی از دستگاه از بین بروند. هنگامی که تسمه ها کش پیدا کنند و یا آسیب ببینند، ممکن است دیگ در طول فرایند چرخش با اتاقک تماس پیدا کند و باعث به وجود آمدن لرزش، حرکت یا صدای ضربه بلند شود. اگر به صورت مداوم بیش از ظرفیت لباسشویی در آن لباس بریزید، فشار زیادی به این تسمه ها وارد می کنید و منجر به خراب شدن آن ها شوید. در نهایت این تسمه ها باید جایگزین شوند و البته ما پیشنهاد می کنیم که در صورت بروز چنین مشکلی هر ۴ تسمه جایگزین شوند.

 

قطعات دیگر

در این مقاله متداول ترین قطعاتی که ممکن است علت لرزش و حرکت ماشین لباسشویی باشند و یا باعث ایجاد سرو صدای زیاد ماشین لباسشویی شوند را بررسی کردیم. البته علت لرزش لباسشویی می تواند مربوط به قطعات دیگری مثل پد دمپر، حلقه کمک فنر، پد پوششی دیگ و … نیز باشد که باید توسط تکنسین و تعمیرکار حرفه‌ای ماشین لباسشویی به دقت مورد بررسی و عیب یابی قرار بگیرد.

اگر شما هم با چنین مشکلی مواجه شده‌اید و نمی دانید که علت اصلی لرزش و حرکت لباسشویی شما چیست، به عنوان یک مرکز تخصصی تعمیرات ماشین لباسشویی پیشنهاد می کنیم که از طریق تماس و یا پرکردن فرم درخواست تعمیرات لباسشویی، ما را از مشکل خود مطلع سازید تا در کوتاه ترین زمان ممکن نزدیک ترین و حرفه‌ای‌ترین تعمیرکار ماشین لباسشویی را به محل شما اعزام نماییم.

 

چند اشتباه رایج که منجر به خرابی ماشین لباسشویی می

چند اشتباه رایج که منجر به خرابی ماشین لباسشویی می‌شود

ماشین لباسشویی وسیله‌ای ضروری برای هر خانه‌ای به‌حساب می‌آید، اما هر وسیله‌ای برای آنکه کارایی بهتر و درعین‌حال طول عمر بیشتری داشته باشد، نیازمند رسیدگی مداوم است. همه ما بسیاری از اشتباهات را مداوم انجام داده غافل از اینکه تمام این عادات اشتباه در رابطه با وسایل برقی می‌تواند به‌سرعت منجر به خرابی دستگاه شود. ازاین‌رو در مطلب امروز چند اشتباه رایج در استفاده از ماشین لباسشویی را برای شما معرفی کرده‌ایم که با ترک آن‌ها قادر هستید سالیان سال از ماشین لباسشویی خود استفاده کرده و درعین‌حال از عملکرد صحیح آن راضی باشید.

پس از هر بار شستشو درب ماشین لباسشویی را باز بگذارید

بیشتر خانم‌های خانه‌دار پس از شستن لباس‌ها درب ماشین لباسشویی را می‌بندند. این کار باعث می‌شود سرعت رشد قارچ‌ها و کپک‌ها داخل ماشین لباسشویی افزایش یابد و همین امر ایجاد بویی نامطبوع خواهد کرد. ازاین‌رو پس از هر بار شستشو درب ماشین را باز بگذارید تا دیگ داخلی خشک‌شده و هیچ بویی در آن باقی نماند.

فیلتر آب را تعویض کنید

شاید تعداد کثیری از ماسالی یک‌بار هم نگاهی به فیلتر آب ماشین لباسشویی نیندازند. خاک و دوده و سایر کثیفی‌ها در این فیلتر جمع می‌شوند و محفظه فیلتر را مسدود می‌کنند، ازاین‌رو شما حس می‌کنید لباس‌هایتان به‌خوبی شسته نشده و علاوه بر این صدمات جبران‌ناپذیری به ماشین لباسشویی‌تان وارد خواهد شد.

هرازگاهی دیگ داخلی ماشین لباسشویی را شستشو دهید

اکثراً یادمان می‌رود که دیگ داخلی نیاز به شستشو دارد، میکروب‌ها، مواد شوینده رسوب شده باید به طریقی از دیگ داخلی شسته شوند، ازاین‌رو برخی از ماشین‌های لباسشویی عملیات شستشوی دیگ رادارند، اگر در لباسشویی شما چنین عملکردی وجود ندارد درجه آب را در بالاترین حالت ممکن تنظیم کنید و ماشین را بدون لباس و مواد شوینده روشن کنید و اجازه دهید تا ماشین خود را به‌خوبی شستشو دهد.

لباس‌ها را به‌اندازه ظرفیت ماشین لباسشویی داخلش بریزید

اضافه‌بار یکی از عوامل مهمی است که منجر به خرابی ماشین لباسشویی خواهد شد؛ به‌علاوه اینکه لباس‌ها برای پاک شدن نیاز به فضای خالی دارند؛ ازاین‌رو با پر کردن بیش‌ازحد ماشین لباسشویی نه‌تنها منجر به خرابی آن می‌شوید بلکه لباس‌های شما نیز به‌خوبی پاک نخواهند شد.